alakformálás
 hatékonyan
     az elfoglalt embereknek
 

 

TRX edzés

Saját testsúlyos edzés

A TRX Suspension Trainer egy Amerikát már meghódító, a legkomolyabb szakemberek által is imádott eszköz.
A szuszpenziós edzés kifejezés arra utal, hogy hevederek segítségével félig-meddig felfüggesztve a testünket tudunk edzeni, a gravitáció segítéségével. A legtöbb mozdulatot könnyebbé és nehezebbé is tehetjük, ahogy éppen nekünk szükséges az adott gyakorlatban mutatkozó edzettségi szintünktől függően, sőt edzés közben is módosíthatunk a fáradtsági szintünktől vezérelve.

A Men's Health magazin szavazásán 2009-ben a "A legjobb teljes testet edző eszköz" címet elnyerő TRX-et az amerikai haditengerészet elit csapatánál fejlesztette ki Randy Hetrick (NAVY SEALS), de mára az egyik leginnovatívabb fitnesz eszközzé vált világszerte.

A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, amellyel erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és a törzsizmok (core) stabilitását tudod fejleszteni. Természetesen metabolikus kondicionálás jelleggel végezve - melyhez igencsak kézre áll - a TRX remek zsírégető is! Legyél kezdő vagy élsportoló, a gyakorlatokat a saját fittségi szintednek megfelelően tudod végezni.

Speedfitness-el kombinált TRX

Edzőtermünkben a TRX edzéseket személyi edzések keretén belül vagy Speedfitness-el kombináltan is alkalmazhatja!

A TRX bizonyítottan hatásos edzésmódszer, mellyel garantáltan elérheti a kívánt eredményeket. Ez kombinálják személyi edzőink, TRX trénereink a speedfitnessben rejlő pozitív hatásokkal, így valóban gyors és látványos eredményekre számíthat!

Csak néhány kattintás, és máris bejelentkezhet edzéseinkre!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ITT, vagy telefonon a +36 30 703 08 20 telefonszámon.