alakformálás
 hatékonyan
     az elfoglalt embereknek
 

 

Alakformálás

Érje el a vágyott alakot!

A legtöbben nem elégedettek alakjukkal. Nagy többségében azt mondhatjuk, hogy a nők inkább fogyni szeretnének, míg a férfiak inkább izmosodni.

Bármi is legyen az alakformálás célja, fogyás, testépítés, izomtömeg növelés, vagy akár az izmok regenerálása, újbóli tónusossá tétele, a Speedfitness mindenre tud kiváló megoldást nyújtani.

Alakformálás nőknek

A hölgyek számára a feszes, cellulitisz mentes bőr, a karcsú forma az elsődleges szempont, ha alakformálásról van szó.

Így aztán nem meglepő, ha a hölgyek esetében az eredmények centiméterben való mérése a szokásos és meggyőző módszer.

Az alakformálás nem csak vagy nem feltétlenül jelent fogyást, hiszen van, hogy csak meg kell erősíteni bizonyos izmokat, hogy azok ott álljanak, ahol kell, ne legyenek petyhüdtek.

Edzőink az Ön állapotának megfelelő edzésterv kidolgozásával, az Önnel egyeztetett ütemben segítenek elérni az elvárt eredményt, alakot!

Alakformálás férfiaknak

A hozzánk érkező férfiak elsősorban nem hatalmas izmokra, hanem erőre vágynak, kockás hasra és arra, hogy izomzatuk segítségével úgy mozgassák testüket, ahogyan akarják!

Alapvetően háromféle férfi keresi fel edzőtermünket. Az egyik férfitípus, az úgynevezett aputesttel rendelkező, akinek némi fogyásra és a teste tónusossá tételére van szüksége.

A második férfitípus, aki kevés és gyenge izomzattal rendelkezik és szeretne erősebb lenni, valamint ezzel párhuzamosan külsőre is maszkulinabb. Neki erősítésre van szüksége.

A harmadik férfitípus, aki már sportol valamit, de kiegészítésként, szinten tartásként, erőnléti edzésként a speedfitnesst választja.

Az biztos, hogy a férfiak alakformálásában is rendkívül hatékony a speedfitness. Edzőink a cél kitűzésekor segítenek reálisan gondolkodni az elérhető eredményeket és határidőket illetően.