alakformálás
 hatékonyan
     az elfoglalt embereknek
 

 

Filozófiánk, céljaink

Elvek, melyek mentén üzemeltetjük az A3 Speedfitt Stúdiót

Hatékony edzés a kiegyensúlyozott mindennapokért

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak. Azonban nem szükséges, hogy a mindennapos edzések felőröljenek bennünket és minden mástól elvegyék az időt!

Mi megtaláltuk azt az edzésformát, amely a modern technológia vívmányait is használva segít az elfoglalt embereknek a hatékony testformálásban, miközben még az időgazdaságosságra is gondot fordít!

Egészséges Test + Egészséges Lélek = Boldog Mindennapok

A Test és Lélek egymásra hatását ma már mindenki ismeri, elismeri. Amíg a test nem az egyén elképzeléseinek megfelelő -mind külalakra, mind egészségileg, addig a Lélek nem lesz felhőtlenül boldog, de a másik megközelítés is igaz, azaz, a Lélek problémái meglátszanak a Testen is!

Éppen ezért az A3 Speedfitt Stúdióban dolgozó edzők nem csak a külcsínre fordítanak gondot, de a saját határaikon belül igyekeznek a Lelket érintő kérdésekben is támaszként helytállni, segíteni.

Célunk tehát, hogy a test formálására hangsúlyt fektetve segítsünk az egészséges életvitel alapjait lerakni - legyen szó akár étkezésről, akár stresszoldásról.

Hiszünk benne, hogy egy kis segítséggel mindenki képes elérni a maga elé kitűzött célokat!

Ezért edzőink a testformálás szinte minden területén tudnak segíteni, hogy a ráfordított energiával és idővel az edzés valóban eredményes legyen!

Miben segíthetünk?

  • fogyás
  • izom építés
  • alakformálás, tónusossá tétel
  • testtartás javítás
  • szülés utáni regeneráció
  • táplálkozási tanácsadás