alakformálás
 hatékonyan
     az elfoglalt embereknek
 

 

Az A3 Speedfitt Stúdió edzéseit látogatók véleményei

Edzéseinket látogatók köre rendkívül változatos, mind korukat, mind munkavégzésüket tekintve és persze a nemek aránya is nagyjából 50-50%.

Íme néhány vélemény rólunk, az edzéseinkről olyanok tollából, akik rendszeresen jönnek hozzánk edzeni.

"2016 januárjában találtam rá hosszas keresgélés után a speedfittre.. mivel nem vagyok már 20 éves...nincs időm hetente 3szor 3 órát eltölteni azzal, hogy formába hozzam magam.
Rátaláltam az A3 Speedfittre... izgultam mert az edzők átlag életkora megegyezett a gyermekem korával.
Várakozáson felüli volt az első találkozás... kedves, laza , szimpatikus fiatalok. Az első perctől otthon éreztem magam. Ez a légkör meghatározta a további edzések hangulatát.
Bármilyen állapotban érkeztem oda, a távozás mindig egy újjászületés volt. Talán a lendületes fiatalság, az oda figyelés az intimitás ez mind együtt. Azóta szinte baráti kapcsolatban vagyok az edzői stábbal. Nincs náluk jobb, lelkiismeretesebb csapat a fővárosban. Imádok velük lenni, edzeni, beszélgetni, vagy csak csendben ülni. Köszönet A3 Speedfitt... ti vagytok a legjobbak."

Földi Judit

"45 éves vagyok. Egy projekt szakmai vezetőjeként dolgozom. Gyerekkorom óta sportolok - sokáig a labdasportokat szerettem, 18 éves koromig kézilabdáztam egy budapesti csapatban. Aztán pár év kihagyás után elkezdtem karatézni. A karate egy életformává vált számomra, ez nem csupán egy sport, annál sokkal több. Mai napig szoktam versenyezni, de mellette már 8 éve oktatóként, edzőként is tevékenykedem.
A speedfitnessről nem sokat tudtam korábban, pár éve hallottam először róla. Aztán sokáig tartott, mire rászántam magam arra, hogy kipróbáljam. Hetente kétszer tartok karate edzést és magam is edzek emellett, így kevesebb időm marad egyéb edzésformákra. Az erősítés hiányzott leginkább. Ez vitt rá arra, hogy vegyek egy próbabérletet az A3 speedfitt teremben. Azt gondoltam, hogy heti 2-3 alkalommal ez a 20 perc tökéletesen beiktatható a munka és a karate edzés mellett a sűrű időbeosztásomba. És ez így is lett.
Az időpontokat könnyen le tudom foglalni interneten keresztül, reggeltől estig bármikor, amikor nekem a legalkalmasabb. A terem is nagyon jól megközelíthető helyen található. A 20 perc edzés alatt pedig igencsak elfáradok, pedig egyébként jó edzettségi állapotban vagyok.
Maximálisan túlteljesíti az előzetes elvárásaimat. A hagyományos karate edzéseket nagyon jól kiegészíti.
Szeretem azt is, hogy amolyan családias az egész, az edzések kemények de jó hangulatúak. Az edzők felkészültek és kellően kíméletlenek. ;) :D Személyes tapasztalatom, hogy nem mindegy, hogy kihez járunk edzeni, kinél akarunk fejlődni és eredményeket elérni. Az itteni csapatot csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Kivés Zoltán

"Napom nagy részét az ülés teszi ki a munkahelyen és soha sem volt rendszeres program a sport az életemben, így 3 évvel ezelőtt, amikor betoppantam az A3-ba, nem kis feladatot vállaltak kedvenc edzőim. Azóta kisebb pihenőkkel, de rendszeres látogatója vagyok a stúdiónak, hetente 2X-er.
Elképesztő, hogy ezzel a 20 perccel mekkora változások érhetőek el és ezt nem csak én állítom, hanem annyira látványos, hogy ismerőseim is folyamatosan megerősítik.
Szuper hangulat, hihetetlen jófej edzők és hidd el, nem kényszerként fogod megélni itt a mozgást, hanem azonnali sikerélményként ! ;)"

Évi (29)